Виготовлення деталей з пластмаси в Україні на ЧПУ верстатах. Послуги з виготовлення деталей з пластику на замовлення.

Виготовлення деталей з пластмаси

Виготовлення деталей з пластмаси в Україні на ЧПУ верстатах. Послуги з виготовлення деталей з пластику на замовлення.
18.09.2018

Серійне виробництво пластикових виробів в Україні

Виробнича компанія Ен Сі Інжиніринг Україна пропонує серійне виготовлення деталей з пластику методом токарно-фрезерної обробки. Пластмасові деталі та механізми займають лідерські позиції на ринку споживчих товарів, завдяки універсальності матеріалу і цілій низці переваг:

 

  1. невисокій вартості пластику, порівняно з іншими матеріалами (сталь, чавун, кольорові метали тощо.);
  2. стійкості пластмаси до дії агресивних речовин і відсутності корозійних процесів;
  3. відносній легкості механічної обробки і виготовлення пластикових деталей , що дозволяє застосовувати матеріал в різних сферах діяльності;
  4. хорошій стійкості матеріалу до температурних перепадів, ультрафіолетового світла, механічного впливу та інших факторів; тривалому терміну експлуатації, мінімальним фінансовим витратам на технічне обслуговування і ремонт деталей вузлів.
детали из пластмассы на заказ

 


Володіючи найпотужнішою виробничою базою і парком сучасного верстатного обладнання, компанія Ен Сі Інжиніринг Україна готова запропонувати багатосерійне, дрібносерійне виготовлення пластикових деталей на замовлення в будь-яких обсягах і масштабах. Вартість виготовлення деталей з пластмаси буде залежати від обсягів замовлення, складності виробів, наявності певних добавок в складі і т.д.

Головні особливості технології виготовлення виробів із пластмас

Найпопулярнішими технологіями виготовлення виробів із пластику є:
  • Механічна обробка виробів на верстатному обладнанні (токарні роботи).
  • Вакуумне формування з термальним впливом і застосуванням прес-форм.
  • Лиття заготовок під тиском у спеціальні форми з подальшою кристалізацією матеріалу.

 

Разом з тим, виробництво деталей з пластмас литтям і застосуванням прес-форм передбачає застосування пластику лише певного хімічного складу, механічних характеристик і стандартних розмірів (форм) деталей. Ця особливість ускладнює виконання замовлення деталей з потрібними властивостями. При цьому виробничі потужності значно впливають на вартість виконання індивідуальних замовлень. Тому механічна обробка пластмаси на токарно-фрезерних верстатах ЧПУє найкращим і економічно вигідним варіантом.

Ми виробляємо пластикові деталі та механізми на замовлення за стандартними специфікаціями або індивідуальними кресленнями замовника. Використовувані технології розширюють можливості виробництва деталей різних форм, конструкцій, габаритів і міцності. Виробничі потужності дозволяють поставляти деталі як дрібним, так і великим оптом. Безпосередньо перед виготовленням пластмасових деталей , наші замовники можуть ознайомитися зі зразками готових виробів, а також скорегувати сам макет під свої потреби.

У нас ви зможете замовити вироби з пластмаси різної жорсткості, фактури і колірної гами. Виготовлення деталей з пластмас реалізовується в стислі терміни, але можуть збільшуватися або зменшуватися залежно від обсягів замовлення, складності форм і конструкцій, розмірів та інших факторів.
детали из пластика на заказ

 

Сфера застосування пластмасових деталей



Компанія Ен Сі Інжиніринг Україна - український лідер з виробництва деталей з пластику, приділяє належну увагу якості продукції, яка відповідає всім вимогам українських і європейських стандартів якості.

Пластмаса є одним і найважливіших конструкційних матеріалів, використовуваних в сучасній промисловості.
Вироби з пластмаси застосовуються в різних сферах:
  • радіотехніка та приладобудування;
  • автомобілебудування;
  • електротехніка;
  • сільськогосподарська промисловість;
  • хімічна і харчова галузь.


Деталями з пластику можуть бути компоненти запірної арматури, ручки, кільця ущільнювачів і навіть шестерні. Зносостійкий пластик (поліаміди і поліолефіни) широко використовують для виробництва напрямних металорізальних і деревообробних верстатів. У разі дотримання вимог щодо захисту від впливу абразивних частинок (стружка, абразивний пил і т.д.) напрямні з пластику можуть довгий час працювати навіть в найжорсткіших умовах експлуатації.

Незначна механічна міцність і нестабільність форм пластмасових виробів - основні чинники, які обмежують використання цього матеріалу для виробництва деталей силових вузлів. Для цих цілей зазвичай застосовують склопластик.

Щоб замовити виробництво пластикових деталей зв'яжіться з нашими менеджерами за телефонами, вказаними на сайті, або надішліть по електронній пошті технічне завдання, включно з кресленнями, ескізами потрібних деталей. Також ви зможете надіслати нам готовий зразок продукції будь-яким перевізником за адресою, вказаною в розділі «Контакти».