Металообробка в Україні. Обробка металу на ЧПУ верстатах. Послуги металообробки на замовлення.

Металообробка

Металообробка в Україні. Обробка металу на ЧПУ верстатах. Послуги металообробки на замовлення.
18.08.2018

Обробка металу на верстатах з ЧПУ

 



Сучасна металообробка на верстаті ЧПУ - це високотехнологічний процес, який передбачає точну і швидку обробку деталі відповідно до заданого алгоритму. На відміну від ручної праці, обробка металу на верстатах з ЧПУ реалізується за допомогою програмного керування, яке виключає можливість прояву помилок або неточностей в процесі роботи. Як результат, механічна металообробка ЧПУ є сучасним вибором для швидкого виготовлення деталей з програмним підтвердженням якості.

 

Ми працюємо з усіма видами та сплавами
таких матеріалів, як:

  • сталь
  • алюміній
  • латунь
  • бронза
  • нержавіюча сталь
  • пластик

ТОКАРНІ РОБОТИ

ФРЕЗЕРНІ РОБОТИ

Металообробка на ЧПУ верстатах

 

Основними перевагами металообробки деталей на верстатах ЧПУ є:

  • ✓ Висока швидкість і точність обробки металу за заданими кресленнями;
    Обробка металу ЧПУ дозволяє ліквідувати можливість появи помилки, що робить цей метод обробки оптимальним для швидкого отримання деталі потрібного формату і якості.

  • ✓ Числове програмне управління і зручні системи переналагодження;
    Особливістю верстатів ЧПУ є зручна система переналагодження, яка дозволяє швидко налаштувати верстат на задану програму. Як результат, верстати для обробки металу дозволяють швидко і точно виконати будь-які виробничі завдання.

  • ✓ Висока автоматизація обробки деталей; 
    Механічна обробка металу згідно з креслення забезпечує не тільки точність заданих розмірів і форм, а й рівня шорсткості. Таким чином, технологія виготовлення деталей на верстатах ЧПУ дозволяє гарантувати ідентичність всіх деталей в одній партії.

  • ✓ Якісна обробка поверхні металу;
    Різні способи обробки металу дозволяють оперативно виготовити деталь будь-якого типу і конструкційної складності.

  • ✓ 100% відповідність виготовленої деталі заданому кресленню
    Особливістю механічної металообробки є можливість виготовлення деталей будь-якої конфігурації з гарантією відповідності заданому ескізу. Завдяки програмному управлінню і сучасним системам переналагодження процес виробництва є точним і не займає багато часу.

Технологія обробки металів. Особливості виробництва.

Нині металообробка на ЧПУ верстатах є сучасним вибором для кожного, хто прагне швидких і точних результатів. Обробка металу здійснюється за заданою програмою, яка представлена у вигляді числового ланцюжка етапів роботи конкретного верстата.

Токарна обробка металу на замовлення - це комплекс робіт, основним завданням яких є швидке і точне виготовлення індивідуальних деталей. Технологія токарної обробки передбачає реалізацію низки операцій, результатом яких, є отримання деталі потрібного типу.

Обробка металу на токарних верстатах ЧПУ реалізується методом обертання і передбачає обробку криволінійних або багатоступеневих поверхонь металу. Завдяки своїй універсальності і багатостаночноcті, токарні верстати дозволяють виконати широкий спектр робіт з обробки металів в максимально стислі терміни.

обробка металу на верстатах з ЧПУ

Токарна обробка на верстатах ЧПУ бере участь як у масовому, так і в дрібносерійному виробництві різних деталей. Саме за допомогою токарних робіт досягається нарізання різьби, свердління, розточування конічних, циліндричних або фасонних поверхонь, а так само підрізування торців деталей. Завдяки наявності різних інструментів досягається обробка металу різанням на максимально високих швидкостях. Крім того, за допомогою станка ЧПУ забезпечується токарна обробка кольорових металів будь-якої складності. Як результат, обробка на токарному верстаті дозволяє в рази прискорити процеси виробництва.

Фрезерна обробка металу призначена для отримання деталей складної геометричної форми і поверхні. Такі послуги металообробки дозволяють проводити операції з обробки та розкроювання різних поверхонь. Результатом проведених технологічних операцій є точна металообробка деталі або заготовки.

Знайти широкий вибір професійного обладнання для обробки деталей на токарних і фрезерних верстатах будь-якої складності Ви зможете у компанії «Ен Сі Інжиніринг Україна».

Замовити послуги з обробки металу на верстатах ЧПУ в Україні

Компанія «Ен Сі Інжиніринг Україна» надає виготовлення індивідуальних деталей згідно із заданими кресленнями на сучасних верстатах ЧПУ. Завдяки високій технічній базі нашого заводу і команді досвідчених експертів нині ми надаємо послуги з токарній обробці, а так само фрезерній і токарно-фрезерній для виготовлення деталей будь-якої конструкційної складності.

Нині в нашому арсеналі сім токарних, п'ять токарно-фрезерних і тринадцять фрезерних верстатів від відомих брендів, за допомогою яких металообробка на замовлення здійснюється точно, швидко і якісно.

У процесі обробки металу на верстатах ЧПУ ми приділяємо особливу увагу системам контролю якості. Кожне обладнання для обробки металу оснащене новітніми системами програмного управління, що робить виробничий процес точним і безперебійним. Як результат, послуги з обробки металу завжди мають гарантовану якість.